Ga naar de mobiele website
^ Top

Olifant Kai-Mook bevallen in Planckendael

BELGA
De eerste Belgische olifant, Kai-Mook, is zaterdagochtend bevallen. Dat laat het dierenpark Planckendael weten in een persbericht.

Het geslacht van het jong is nog niet bekend. Het dierenpark in Muizen (Mechelen) kan wel al zeggen dat het jonge olifantje bijna 100 kilogram weegt. Planckendael laat ook weten dat bezoekers al vanaf zondag 11u30 op kraambezoek kunnen komen. 

Op 25 december met Kerstmis beviel May Tagu, de zus van Kai-Mook, al van olifant Suki. Later dit jaar staat er nog een bevalling op het programma want ook Phyo Phyo, de mama van Kai-Mook, is zwanger.

Zondag om 11 uur geeft Planckendael meer informatie op een persmoment.

Meer over15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nathalie Clauwaert

  Een dikke proficiat aan de kersverse mama en familie maar zeker aan de verzorgers. Die zullen ook opgelucht adem halen. Dit maakt m'n dag goed.

 • jos indigne

  Een hele dikke proficiat ( 13 01 ) is ook de verjaardag van onze zoon en die zijn voornaam begint ook met een t "Tristan " misschien een leuke naam ook voor de jonge olifant (indien een mannetje )

 • Louis Bekaert

  Dieren dat is toch het mooist op aarde Proficiat familie olifant

 • chantal vanlaere

  Weer een dier die als attractie haar of zijn leven achter de tralies zal door brengen als fokdier, als het geluk heeft tenminste. weer een dier dat de vrijheid niet zal kennen

 • Guy muis

  alé met z'n allen vandaag naar plankendael ,het autosalon is toch te druk!

Meld een bug