Ochtendspits op E17 zwaar verstoord door aanrijding tussen 2 vrachtwagens

Door een aanrijding tussen twee vrachtwagens zijn twee rijstroken van de E17 versperd.
Alexander Haezebrouck Door een aanrijding tussen twee vrachtwagens zijn twee rijstroken van de E17 versperd.
De ochtendspits op de E17 is vanmorgen zwaar verstoord door een ongeval ter hoogte van Kortrijk-Oost. In de richting van Kortrijk naar Rijsel kwam het tot een aanrijding tussen twee vrachtwagens. Er vielen geen gewonden, maar twee rijstroken zijn wel versperd. 

Doordat één van de vrachtwagens in schaar kwam te staan, zijn de oprit in Zwevegem en de rechterrijstrook versperd. Het verkeer kan voorbij op de midden- en rechterrijstrook. Het ongeval veroorzaakt een enorme file tot aan het afrittencomplex in Waregem.

Intussen is het ongeval afgehandeld. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum via Twitter. 
39 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • theo Van den Bossche

  als iets gebeurt met vrachtwagens dan staan de autobestuurder aan de klaagmuur maar wat zij zelf uitsteken dat durven ze niet te zeggen ik zie dat dagelijks wat de autobestuurders uitsteken maar daar wordt met geen woord over gerept

 • Benny Marcelo

  Even gas lossen zit niet in de opleiding bij die gasten. Gisteren ene bezig gezien die heel de boel blokkeerde om de trekker op de oprit voor zijn huis te krijgen. 100 meter verder is er een parking speciaal voor vrachtwagens.

 • Robert DE REU

  Heb alle respect voor vrachtwagenchauffeurs, het is een harde job en alles kan niet op tijd geleverd zijn van de werkgever. Het belangrijkste punt van de ongevallen volgens mij is GSM gebruik en zeker en vast veel te dicht op elkaar rijden. Als ik op autostrade rij op het rechtse vak en er hangt een vrachtwagen op 5 meter achter mij duurt het niet lang voor ik naar de middenstrook ga. Op die punten moet veel strenger worden gecontroleerd en beboet.

 • Walter Lippens

  Dagelijkse kost.

 • Geert Corijn

  en aan allen die kritiek hebben op die vrachtwagens, hou jullie stuur maar vast, zijn bezig met assielzoekers op te leren om mee camion te rijden, tzal er nog gezelliger aan toe gaan op de weg,