Nutella Pannenkoekentruck komt naar Brussel voor gratis proeverij

REUTERS
Fantastisch nieuws voor liefhebbers van pannenkoeken met chocolade. Ter gelegenheid van Lichtmis komt de Nutella Pannenkoekentruck zaterdag naar Brussel voor een gratis proeverij.

“Geniet samen van een leuk momentje en heerlijke pannenkoeken met Nutella”, klinkt het. Het rijdende pannenkoekenhuis staat op 2 februari van 11 tot 17 uur aan de Gulden Vlieslaan in Elsene (Brussel), ter hoogte van nummer 26. 

Wie er zaterdag niet bij kan zijn, kan in februari en maart in Nederland terecht. Op 9 februari staat de foodtruck op het Septemberplein in Eindhoven. Op 10 februari kan je op de Grote Markt van Maastricht smullen. Vervolgens maakt de truck nog een hele tour door Nederland.

Zaterdag deelt Nutella tussen 11 en 17 uur gratis pannenkoeken uit in Brussel.
Nutella Zaterdag deelt Nutella tussen 11 en 17 uur gratis pannenkoeken uit in Brussel.

Bekijk ook:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • vital verstraten

  In een hele pot van 400 gram zit 227,2 gram suiker, en palmolie. Lekker gezond ??????

 • Valère Rads

  Een pannenkoek is niet gebaat met chocopasta. De finesse van de koek komt beter tot zijn recht met een confituur of een bruine suiker. Mijn gedacht!

 • jos beverke

  Ze komen hier nu( en later in Nederland) reclame maken want de prijs van verschillende producten o.a Nutella slaan met 10% op in Frankrijk.

 • jos beverke

  Ze komen hier nu( en later in Nederland) reclame maken want de prijs van verschillende producten o.a Nutella slaan met 10% op in Frankrijk.

 • Bernard Kerkhof

  Ik koop nooit wat met palmolie. Altijd eerst naar het etiket kijken.