Exclusief voor abonnees

Nooit meer aanschuiven voor een kleintje met mayonaise

Ook frieten kopen we steeds vaker online

Ook bij frituur ‘t Stad in Antwerpen komen koeriers om de haverklap frieten halen om thuis te leveren.
Joel Hoylaerts / Photo News Ook bij frituur ‘t Stad in Antwerpen komen koeriers om de haverklap frieten halen om thuis te leveren.
Op vrijdagavond snel een frietje halen, maar eerst een uur in de wachtrij staan. “Deel van de charme”, vinden frietexperts. “Niet efficiënt”, antwoorden frituristen. Zij gaan almaar vaker de digitale toer op. “Op een drukke dag verwerken we honderd online bestellingen.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Britt Taillieu

  Lang leve Thuisbezorgd.nl Helaas hebben de Belgen dit nog niet ontdekt. Op de app Thuisbezorgd kies je waar je trek in hebt friet, Chinees, Thais, Turks Grieks en nog zo veel verschillende dingen. Bestellen, betalen en laten bezorgen aan de deur. Heeft niks te maken met luiheid maar met tijd.

 • Kristof Degros

  Lui ? Sorry hoor, maar ik sta niet te springen om 20-30 minuten aan te schuiven. Die tijd spendeer ik liefst op een andere manier. Je kan veel kopen met geld, maar tijd is daar niet bij. Niet dat we zoveel frieten eten, maar als ik de kans ervoor zou hebben, zal ik het zeker doen. En als je een kindje verliest, dan besef je pas wat "tijd" is. En dat is niet staan wachten op een frietje !!!!!

 • Elise Van Damme

  Ik schuif graag aan en probeer een praatje te slaan met mensen. Als ze natuurlijk niet recht voor zich uitstaren of constant op hun mobieltje liggen te tokkelen. Desnoods begin ik een praatje te slaan met zoon of mama friturist. We leven al in een A-scociale wereld waar eenzaamheid troef wordt en wens daar zoveel mogelijk tegen in te gaan. Smakelijk!

 • Timo Verschoren

  Ik bestel al langer dan een jaar alleen nog maar via de online applicatie waar onze friturist mee werkt. Ik heb geen tijd om 's avonds na't werk, na de files, nog eens een 20-30 minuten aan te schuiven om dan pas met frieten thuis te komen voor 't gezin. Dan liggen onze kinderen al bijna in hun bed. De friturist kent ons en wij kennen hen. Geweldig systeem en absoluut niet voor de luie mens. Ik betaal ook extra voor de dienst en voor't sociale hoef ik het niet te doen.

 • Ronny Cuypers

  Daar ben ik het helemaal mee eens Peter.