Nog een uur file op E313 richting Hasselt na ongeval met vier wagens in Massenhoven

-
twitter @ANWBEuropa -
Het is momenteel vanaf Ranst nog een uur aanschuiven op de E313 richting Hasselt. Aanleiding is het ongeval voorbij Massenhoven (Zandhoven) waarbij vier wagens waren betrokken. Sinds 10.50 uur zijn alle rijstroken opnieuw vrij.

Bij de kopstaartaanrijding raakte niemand gewond.  Op het hoogtepunt stond er meer dan anderhalf uur file. De politie vroeg automobilisten met aandrang om alleen ter hoogte van het ongeval over de pechstrook te rijden, zodat de hulpdiensten vrije baan hadden. 

Het verkeer op lange afstand van Gent richting Hasselt of van Antwerpen naar Luik kreeg de raad om via Brussel te rijden. In de andere richting gebeurde deze ochtend ook een ongeval op de E313 ter hoogte van Ranst. Daar was  de busbaan een tijd versperd. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Plessers

    Al maar goed dat t geen 4 vrachtwagens zijn.Je had weer wat gelezen,zeg...

  • David Vanderveken

    Als ze de wegen zouden verbreden dan was de ganse snelweg niet gesloten en was er minder sluipverkeer. Vet betaalde "experten" zullen ons wel met de fiets opzadelen. In plaats van bestekken te maken voor de bruggen te verbreden en op- en afritten te verleggen en verlengen.

  • Marc Van Hees

    Spijtig dat er weer een ongeval is, hopelijk is het enkel blik schade en zijn er geen slachtoffers. Alleen straf dat er nu geen bagger over het verkeer komt. Gisteren was het wel anders hé, als er bij het spoor iets gebeurd dan springt iedereen erop precies of de wereld vergaat. Hoeveel duizenden mensen komen er nu te laat? En weeral op de E313. Je ziet het hé, t'is niet ALTIJD het openbaar vervoer. Leve de trein, tram bus :)