Nog één keer knallen: MIVB geeft metrostations opnieuw Duivelse make-over

MIVB
De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB heeft naar aanloop van de 'troostfinale' Belgie-Engeland de namen van een aantal metrostations opnieuw een Duivelse make-over gegeven.

Na de bloedstollende overwinning tegen Japan konden reizigers al opstappen in 'BELGICAmpioen' en 'HANKAR de finale'. Vanochtend kwamen daar nog 'thRIBAUCOURTois', 'hazARTS-LOI' en 'ALMArouane Fellaini' bij. 

"Go Belgium, let's do this", moedigt de MIVB de Rode Duivels aan op Facebook. Deze namiddag om 16 uur speelt ons elftal in Sint-Petersburg tegen Engeland voor een derde plaats op het WK voetbal.

Morgen worden de Rode Duivels gehuldigd in Brussel. Het bus- en tramverkeer in de hoofdstad zal daardoor verstoord zijn. "
Hou hier rekening mee als je morgen in het stadscentrum moet zijn", waarschuwt de openbaar vervoersmaatschappij.

MIVB
MIVB
De namen van de metrostations werden onmiddellijk na de overwinning tegen Japan op het WK veranderd.
MIVB De namen van de metrostations werden onmiddellijk na de overwinning tegen Japan op het WK veranderd.
MIVB5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • emiel wouters

  Volgende week niet afkomen met te zeggen dat vandalen weer enkele stations beklad hebben hé.

 • Mark Vosté

  Wie betaalt dat en wie wordt hier rijk van?

 • Tony Vandermaelen

  Daar gaan we weer: ze hebben al gewonnen voor de match gespeeld is. En veel geknal hebben we niet gezien, wel veel blabla.

 • Gerard Braeckmans

  Belachelijker kan bijna niet.

 • Stephen Schelfhout

  Schandalig!