NMBS legt 76 extra treinen in voor festivals

NMBS
De NMBS zet deze zomer 76 extra treinen in van en naar verschillende muziekfestivals in het land. Voor verschillende festivals zijn er ook voordelige tarieven. Dat meldt de spoorwegmaatschappij vandaag. Er rijdt ook een in felle kleuren beschilderde festivaltrein rond.

De NMBS werkt tijdens de festivalzomer samen met dertien festivals. Van en naar zeven ervan worden extra treinen ingezet, goed voor meer dan 75.000 extra zitplaatsen. In andere gevallen wordt de capaciteit van reguliere treinen versterkt. De samenwerking levert voor een aantal festivals ook goedkopere treintickets op. 

De dertien festivals waarmee de spoorwegmaatschappij samenwerkt, zijn: Werchter Boutique (dat afgelopen weekend plaatsvond), Rampage Open Air, Graspop, Pennezakkenrock, Couleur Café, Rock Werchter, Dour, Hype-O-Dream, TW Classic, Tomorrowland, Esperanzah, Reggae Geel en Pukkelpop.
Vorig jaar reisden meer dan 200.000 festivalgangers met de trein. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerard Braeckmans

    Lijkt wel psychedelisch. Hebben de kindjes dat geschilderd?