Nieuweling Elias Kartout trekt Kamerlijst voor N-VA in Brussel

N-VA
Voor de verkiezingen van 26 mei trekt Elias Kartout de N-VA-Kamerlijst voor Brussel. De partijraad van N-VA keurde vandaag de kieslijsten goed.

Elias Kartout studeerde rechten en behaalde zijn diploma met een thesis over confederalisme. Hij is fractiemedewerker voor N-VA in het federaal parlement en woont in Anderlecht. Els Butenaers uit Brussel-stad staat op de tweede plaats.

Bij N-VA was - wat de lijsttrekkers betreft - enkel de kopman van de Brusselse Kamerlijst nog niet bekend.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Baeyens

  Vroeg of laat, het confederalisme, het zelfbestuur van de gemeenschappen, komt er. Het huidig federaal systeem is ondemocratisch voor iedereen. De doemdenkers, haatzaaiers en eigen belang eerst partijen zullen natuurlijk zo lang mogelijk met slogans als 'splitsen van de landsgrenzen' 'Europa zal ons uitstoten' 'Brussel zal verloren zijn voor Vlaanderen' ... de burgers blijven manipuleren.

 • patrick morel

  De Belgische politiek is vergeven van advocaten en juristen, gasten die nooit naar de werkelijkheid kijken maar een verhaal vertellen om hun gelijk te halen. Wat we nodig hebben zijn economen om dit failliete landje ondanks zijn hoge belastingen en taksen de goede richting uit te sturen. De kracht van de verandering is meer van hetzelfde en nog meer geld uit je zakken kloppen.

 • Eric Urkens

  Weer een advocaat. Sorry NVA. Die beroepsgroep is aloververtegenwoordigd in de politiek en maakt de wetten uit eigenbelang nodeloos ingewikkeld en bijgevolg onbruikbaar.

 • François Vande Wynckel

  Ik wens hem ook veel succes toe. Het zal niet gemakkelijk zijn daar in Brussel.

 • alain schils

  Ik gun je alle succes maar ik vrees dat je omvalt als een kegel.