Nieuw logo, nieuwe start voor sp.a

Het nieuwe logo van sp.a.
rv Het nieuwe logo van sp.a.
Sp.a heeft vandaag haar nieuw logo onthuld. Het opgefriste logo, dat nog altijd de vertrouwde roos toont, moet een nieuwe start inluiden voor de partij.

De socialistische partij zit al een hele tijd in slechte papieren. De peilingen zijn weinig veelbelovend en dan zijn er nog de schandalen, zoals de vastgoedrel rond Tom Meeuws.

De presentatie van het nieuwe logo is de start van een vernieuwingsoperatie die op 21 januari gelanceerd wordt. De operatie wordt in maart afgesloten op een vernieuwingscongres.

Sp.a-woordvoerster Sarah Vandecruys wil aan De Standaard nog niet veel kwijt over de hele operatie. In elk geval blijft de socialistische filosofie ongewijzigd en komt er geen nieuwe beginselverklaring.

Het oude logo van sp.a.
RV Het oude logo van sp.a.48 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • André Herbots

  Tom Faes moet toch erg jaloers zijn dat hij niet was uitgenodigd in 't Fornuis. Maar ja vodde venten mogen daar niet in.

 • Marc Baeyens

  Dat lijkt sterk op een bodemloze put. Goed gezien voor het toekomstige SAMEN beleid.

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  Fantastisch logo ! Dat gaat stemmen opleveren !

 • Herman Janssens

  Tom. Jij hebt nooit N-VA gestemd, man. Zo een geborneerde ‘socialist’ stemt enkel voor zijn broodheren.

 • Tom Faes

  Anickske zien knuffelen of was het meer . De buiging van Rob envelop en zijn cadeau gezien ? Het fornuis beste Fons das geen café hoor.Maar ik wil wel geloven dat jij dat ook wel weet . Daar en op dat moment (! ) heeft De Wever zijn geweten verloren en dat pitst hé Fons.Nooit meer nva.