Niet mis te verstane spandoek tegen Trump aan Madoutunnel: vier mensen opgepakt

Agir pour la paix
De politie Brussel Hoofdstad-Elsene heeft vanochtend vier mensen administratief aangehouden, nadat ze een spandoek tegen de Amerikaanse president Donald Trump ontplooiden aan de Madoutunnel.

De actie vond plaats omstreeks 7.30 uur. Het spandoek dat de actievoerders ophingen aan de Madoutunnel had een niet te misverstane boodschap gericht naar Trump: "Bombing for peace is like fucking for virginity."

De Amerikaanse president is sinds gisteravond in het land om vandaag en morgen deel te nemen aan de NAVO-top in het nieuwe hoofdkwartier van de organisatie. Aan de start van de top herhaalde hij al meteen zijn pleidooi dat de andere lidstaten meer moeten uitgeven aan defensie. 
54 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philip Maes

  Meest schandalige administratieve aanhouding ooit. De ambtenaar die dat heeft bevolen moet ontslagen worden en strafrechtelijk vervolgd. De Grondwet is geen vodje papier.

 • Gino De Neef

  Zijn naam staat er niet op! Dus weer eens de linkse propaganda media aan het liegen

 • Jean West

  luc van der maelen Wacht tot de overheersing van een bepaalde religie er is, dat zal vlugger gebeuren dan opgeroepen worden.

 • Pascal Verhulst

  BEST PRESIDENT EVER !!!!

 • chris delanghe

  Dat is dan de "democratie" en "vrijheid van meningsuiting" waar we voor staan. Een boodschap die niet past in het kraam van poppenkast Trumpmans en men wordt opgepakt. In het belang van de nationale veiligheid zeker? Terwijl het in Brussel vol exotisch crapuul loopt dat men ongemoeid laat en ons land onveilig maakt. Niks is nog wat het lijkt.