Neergestoken met 10 messteken, dader nog op de vlucht

(Illustratiefoto)
Thinkstock (Illustratiefoto)
De politie is op zoek naar een man die afgelopen weekend in Doornik een andere man heeft neergestoken met tien messteken. Het slachtoffer overleefde de aanval en verkeert niet langer in levensgevaar, melden de kranten van Sudinfo.

De geweldpleging vond zondagavond tussen 21.30 en 21.45 uur plaats in een woning aan het Crombezplein in de Henegouwse stad. Volgens de Franstalige media stak de dader het slachtoffer in totaal tien keer en vluchtte hij daarna weg. Beiden zouden liefdesrivalen van elkaar zijn; ze hadden alletwee te veel gedronken op het moment van de feiten.

De politie en hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar van de dader was geen spoor meer. De zwaargewonde man werd met de MUG naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is geopereerd; zijn leven is niet langer in gevaar.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Arthur Houben

  Liefdesrivalen...dus de dader is met naam gekénd? Zijn domicilie dan ook? Wat is dan het probleem?

 • Stan Vankoo

  Lap, werk aan de winkel vr de politie!

 • ANN LIMBOS

  Die dader zal zeker ' ne sukkelaar ' of geen kansen gekregen hebben.

 • Mario Bocque

  Weer een verwarde ?