Exclusief voor abonnees

Nee, de KVHV vindt de uitspraken van Jeff Hoeyberghs niet fout: “Aan taboe doen we niet”

RV
Jeff Hoeyberghs bij KVHV. RV
Nee, de Gentse afdeling van het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) vindt niet dat het een misrekening was Jeff Hoeyberghs een forum te geven. Integendeel, de club van rechtse studenten is er zelfs trots op. “Aan taboe doen we niet.” Is het daarom dat hun huidige leiders transgenders een afwijking vinden en de voordelen van de kolonisering willen benadrukken nadat Afrikaanse meisjes op Pukkelpop belaagd werden?

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Robert De Fruytier

  Toch nog mensen die aan vrije meningsuiting doen,en zich niets aantrekken van politieke correctheid.Bravo,want politieke correctheid in een begin van dictatuur;wij hebben nog altijd het recht van vrije meningsuiting tot spijt van wie er anders over denkt.Weg met dictatuur,men ziet elders in de wereld waartoe dit leidt,en geleid heeft!

 • ann cumptich

  Ergens heeft hij wel gelijk en wie zonder zonde is werpe de eerste steen. En neen, ik ben niet zo eentje maar de waarheid mag gezegd worden.

 • RENE LENAERTS

  En als we deze gekke professor eens straal zouden negeren? Wellicht is dat een wrede straf voor hem.

 • DIRK VAN DESSEL

  Terecht want "Vrijheid van Meningsuiting" is één der "Rechten vd Mens", dus helemaal niet beperkt tot .....de "Rechten vd Politiek-Correcte Mens"

 • Ronny Cuypers

  Jeff zegt het veel te ruw en recht voor de raap. Maar in wat hij zegt schuilt toch heel wat waarheid. Alleen de juiste verpakking ontbreekt.