Nachtploeg DHL Aviation voor derde nacht op rij niet aan het werk

Photo News
Bij DHL Aviation op Brucargo legt de nachtploeg vandaag voor de derde nacht op rij het werk neer. Het is niet duidelijk of er vanavond nog overleg volgt met de directie, zo werd vernomen bij de liberale vakbond.

"De eerste mensen van de nachtploeg die zijn aangekomen, zijn niet aan het werk gegaan", zegt ACLVB'er Fouad Bougrine.

De nachtploeg staakte ook al de voorbije twee nachten. Ze klagen een reeks problemen aan, zoals intimidatie door leidinggevenden, slechte luchtkwaliteit en te hoge werkdruk. Ze vragen ook een bijkomende nachtpremie.

De directie had het paritair comité bij hoogdringendheid gevraagd om een verzoeningsprocedure op te starten, maar het is niet meer gelukt om vandaag nog bijeen te komen. Toch is het niet uitgesloten dat directie en vakbonden vanavond nog rond de tafel gaan zitten om een oplossing te zoeken. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Rompaey

  Behandell het personeel als mensen.

 • lars vandenberge

  Waarom staakt alleen de nachtploeg?

 • jan lamont

  Het tempo is moordend, geen enkel mens kan dit 10 jaar aan!

 • michel van dam

  lap dat is de volgende die weldra ons land verlaat wegens teveel stakings akties. Ga zo door met die bonden die alles willen kapotmaken in Belgie, goe bezig dadelijk ook weer in de haven en of de spoorwegen.