Naakte bestuurder zwaargewond gevat na monstercrash met truck in Bierbeek, negen lichtgewonden

Andreas De Prycker
Op de Tiensesteenweg in Lovenjoel, een deelgemeente van Bierbeek, heeft een vrachtwagenchauffeur een gigantische ravage nagelaten nadat hij met zijn vrachtwagen minstens vijf voertuigen waaronder een Lijnbus heeft aangereden. De bestuurder van de vrachtwagen vluchtte volledig naakt weg, maar werd later zwaargewond opgepakt in een nabijgelegen veld. 

De Poolse man werd met de politiehelikopter, die mee naar hem kwam helpen zoeken, zwaargewond naar het ziekenhuis gevoerd. Volgens de politie vielen er buiten de bestuurder nog negen lichtgewonden, maar niemand zou in levensgevaar verkeren. Ook een bus van vervoersmaatschappij De Lijn werd achteraan aangereden. Daarin vielen vier gewonden.

Mogelijk zat er ook nog een passagier in de vrachtwagen van de naakte chauffeur, maar dat is nog onduidelijk. Het ongeval veroorzaakte zware hinder bij De Lijn, op de lijnen 8 en 380 richting Leuven. De bussen reden met grote vertragingen.

De naakte man werd in een nabijgelegen veld gevat.
Andreas De Prycker De naakte man werd in een nabijgelegen veld gevat.
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Andreas De Prycker
Andreas De Prycker
Andreas De Prycker120 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Eddy van Dorst

  Komt genieten in het straffeloosheidsland bestuurd door geens

 • Jan Baroen

  Akkoord Jean, er moet natuurlijk het ganse jaar door veilig vrachtvervoer zijn, maar laat ons beginnen met een week met nauwgezette controles en zien wat het geeft.

 • Jean Vandepitte

  'Week van het veilig vrachtvervoer' ???? Men zou beter een 'Jaar van het veilig vrachtvervoer' inrichten, en dat telkens invoeren als het 1 januari wordt !!!

 • JOHAN Goossens

  was bezig met zijn pyjama aan te trekken!!!!!!!!!!!!

 • ronny tytgat

  Met de fluit in de hand, Scheurt men door Belgenland