Na vier trekkingen zonder winnaar zal fabelachtige EuroMillions-jackpot van 190 miljoen euro nu vallen

AFP
Al vier trekkingen lang ging niemand met het hoogste lot lopen, waardoor de 190 miljoen euro op stal bleef. Maar dinsdag gaat de fabelachtige EuroMillions-jackpot bij de vijfde trekking sowieso de deur uit, desnoods in rang twee.

De veelbesproken EuroMillions-trekking houdt al weken de spanning erin en er wordt ook beduidend meer ingezet dan normaal.

De afgelopen vier trekkingen leverden geen winnaar op. Maar dinsdag- bij de vijfde trekking - moet de jackpot vallen, ook al heeft niemand de vijf juiste cijfers en twee sterren aangekruist.

Indien er geen winnaar is in rang één, dan schrijft het reglement voor dat wordt afgezakt naar rang twee of lager.

Op 24 september kon een landgenoot nog 5 miljoen euro op zijn of haar rekening bijschrijven na winst in rang twee.

De grootste winst die een Belg ooit kon verzilveren bij EuroMillions was 168 miljoen euro bij een trekking in oktober 2016.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacob Tuk

  Volgens mij, is het allemaal vette nep! De prijs stond al 4 x op 199 miljoen, en elke keer weer deden miljoenen mee om de pot te winnen, maar deze bleef staan op 199 miljoen. Waar is dat geld gebleven? Bij de nieuwe trekking a. 's. Vrijdag is het niet, dat is "maar" 17 miljoen. Is dit geen oplichterij?

 • Shanna Dewaele

  Net de winnende cijfers van euro millions Gezien via gva als ze het al weten waarom zenden ze dan zo laat uit

 • pattie dellbroek

  Mensen toch (hieronder) er wordt NIET gezegd dat de pot zal vallen, er wordt gezegd dat de pot zal uitgekeerd worden (eventueel in rang 2 dus, en joske er was wel een jackpot winnaar in België nl op 28/05/19 nl 32.000.000 (en 5 miljoen voor Belg vorige week).

 • Rob Reuhl

  Kans loze.zaak, win kans is 1 op 4 miljard er is maar 1 winnaar hier de organisator. Dromen van een prijs is gewoon het halve genot... Alleen kost dit genot wel een paar euro.. Mijn alternatief is dit. www.freelotto.com hier wint men ook niets maar het kost geheel NIETS

 • Yildiz Icten

  Idd verdeel het aan iedereen is ook eerlijker