Na dodelijk ongeval door steen: iedereen in de bres voor weduwe met 4 kinderen

Het overlijden van vader Gregory in Marcinelle bij Charleroi nadat een steen van een brug werd gegooid en op een bestelwagen terechtkwam, heeft voor heel wat woede, verontwaardiging, emotie en solidariteit gezorgd. Voor de weduwe en de vier kinderen van de man hebben de Franstalige kranten van Sudpresse nu een solidariteitsactie op touwen gezet.

Zaterdagnacht kwam de 34-jarige Gregory om het leven nadat de steen, die werd gegooid door twee minderjarigen, hem vol op de borst raakte. Zijn vrouw Jennifer blijft achter met vier kinderen. Heel wat lezers van de kranten van Sudpresse en gebruikers op sociale media hebben daarom aangeboden haar te helpen, het is duidelijk een drama dat iedereen raakt. Daarom richtte Sudpresse een bankrekening op waar weldoeners geld kunnen doneren aan de familie.
De krantengroep legt uit dat het zich engageert omdat "het een mooi gebaar is om een gezin in nood te helpen dat verscheurd werd door de daden van twee jongeren." Moeder Jennifer mag dat geld gebruiken voor de begrafenis of voor andere dringende zaken."

Als je in de bres wil springen, kun je een bedrag storten op bankrekeningnummer IBAN BE73 3101 0411 7260 van de vereniging 'Oeuvres du Soir' met als mededeling 'Solidarité Gregory Sudpresse'.

BELGA
BELGA