N-VA na nacht crisisberaad: “Marrakech komt op ministerraad; coalitiepartners spelen met vuur”

Premier Charles Michel (MR)
BELGA Premier Charles Michel (MR)
Het Marrakech-migratiepact komt zeker op de agenda van de ministerraad, zo heeft de VRT vernomen in de Wetstraat. De N-VA-kopstukkken hielden afgelopen nacht crisisoverleg. Kopstukken zeggen aan de openbare omroep “geschandaliseerd” te zijn door de “gretigheid van de aanvallen” van coalitiepartners CD&V en Open Vld.  

“De coalitiepartners spelen met vuur”,  vernam VRT-radiojournalist Johny Vansevenant.  Een mogelijke val van de regering komt zo dichterbij.
26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johan vankeirs

  Ik denk dat de goedkeurende partijen de burgers voor aap zetten.Zij denken enkel nog aan hun postjes,de burger telt allang niet meer mee.Ik zal in ieder geval in Mei wel weten waar mijn stem naartoe gaat.

 • Marc Baeyens

  75 procent van HLN-lezers vindt dat onze politiek slechte beurt maakt. Dat is precies hetzelfde aantal burgers die denkt dat de regering dit pact niét moet tekenen. Michel, wake up en speel niet met vuur.

 • Luc Parijs

  Als 75% van de bevolking tegen het migratiepact is, en men de bevolking negeert, noem ik dit een dictatuur ! N.VA blijf bij uw standpunt en geef niet toe ! In een rechtstaat luistert men naar de bevolking !

 • William Bonny

  K zie hier juist op de poll georganiseerd door h.l.n. Dat er weer 72% van de bevolking tegen dat migratie pact is. Dus, Ik vraag mij nu af, hoe kan Michel nu afreizen met de volledige goedkeuring van de bevolking om dat pact te tekenen?????. Waarom luisteren die politici niet naar de wil van de bevolking???. Gelijk hoe, als dat pact getekend word, zal dat de pro pact partijen niet in dank afgenomen worden. Want ze zijn bezig met de doos van Pandora aan t'openen.

 • Lutgard Crombez

  Waarom wordt er niet naar de stem van het volk geluisterd?