Mysterie rond koppeltje dat Maxi-Cosi laat verdwijnen aan meer in Spa

Volgens betrouwbare getuigen had het jonge koppel, toen ze na hun wandeling vertrokken, geen Maxi-Cosi bij.
Google Maps/Photo News Volgens betrouwbare getuigen had het jonge koppel, toen ze na hun wandeling vertrokken, geen Maxi-Cosi bij.
De federale politie voert een gerechtelijk onderzoek naar bizarre feiten aan het meer van Warfaaz in Spa. Een koppel van rond de 25 jaar liet daar afgelopen maandag, tijdens een wandeling rond het meer een Maxi-Cosi verdwijnen. Of er een baby in zat, is niet bekend.

Het parket van Luik stuurde een opsporingsbericht rond over het bizarre voorval. “Het betrof een man en een vrouw van rond de 25 jaar oud”, klinkt het. “Zij waren beiden in het donker gekleed. De vrouw droeg een witte sjaal. De man had met zijn beide armen een Maxi-Cosi vast die hij vóór zich droeg.”

De man zou de Maxi-Cosi volgens getuigen gedragen hebben “zoals een zak aardappelen”, meldt La Meuse op basis van bronnen bij de politie. Even later zagen die hoe het koppel hun wandeling beëindigde, maar dan zonder de Maxi-Cosi. Volgens de politie zijn de getuigen geloofwaardige en betrouwbare mensen.

Tipformulier

Ondanks uitgebreid onderzoek slaagde de politie er blijkbaar nog niet in het jonge koppel te identificeren. Daarom roepen ze iedereen die iets gezien heeft of informatie heeft om dat te melden via via het gratis telefoonnummer 0800/30 300 of dit tipformulier.

Het meer van Warfaaz in Spa.
Google Maps Het meer van Warfaaz in Spa.

Rode Neuzen Dag kent vrijdag zijn finale. Met het ingezamelde geld helpt Rode Neuzen Dag onze jongeren sterker te maken, vooral op scholen. Samen met meer dan 2 miljoen lezers gaat HLN voor #generationstronger. Als elke HLN-lezer slechts 1 euro bijdraagt, kan Rode Neuzen Dag een recordsom ophalen in de laatste rechte lijn. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een sms sturen. Dat doe je door NEUS te sms’en naar 4666. Met slechts 1 euro kan je dus een wereld van verschil maken. Of het is gelukt, verneem je vrijdag tijdens de grote liveshow op VTM om 20.40 uur.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • cynthia dekyvere

  Is hier al meer informatie over ? Het blijft wat door mijn hoofd spoken enkel de mogelijke gedachte dat er baby betrokken kan zijn

 • Brigitte Van Deuren

  Het kan ook vrij onschuldig zijn, in dat geval zal het koppel eich wel bekend maken als de zoektocht onder hun aandacht komt. Bv. Hebben ze hun kindje verloren en was dit een vorm van afscheid voor hun...bij een miskraam ofzo. Door hun emoties hebben zouden zij dan noet stilstaan bij sluikstorten ofzoiets. Niet alles moet negatieve bedoeling hebben.

 • Ivan Godefroot

  Jacques Deceuninck: ja das ook waar, men kan zo blijven doorgaan tot het meerke vol zit :D

 • Ann Verschueren

  Men kan misschien eens duikers inzetten en wie weet wat is daar in dat meer allemaal nog te vinden? Maar kan evengoed ook een sluikstorter geweest zijn met een versleten maxi cosi vol rommel??

 • Jacques Deceuninck

  Prachtige reactie Ivan. Van dezelfde mening. Jammer echter dat die graaiers direct zouden vevangen worden door een andere.