Muis valt van plafond bij McDonald’s naast groep chiromeisjes

.
Kristof Pieters/Google .
Een groep meisjes van chiro Kriko uit Sint-Niklaas beleefde gisteravond de schrik van hun leven toen ze in de late uurtjes nog iets gaan eten waren in het McDonald’s filiaal op de Groenplaats in Antwerpen. Terwijl ze net de tanden zetten in een hamburger, viel er een muis van het plafond naar beneden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De meisjes van Chiro Kriko zijn momenteel op leidingsweekend in Antwerpen. Vannacht rond half twee besloten ze nog iets te gaan eten bij McDonald’s op de Groenplaats in Antwerpen. “We zaten rustig aan tafel toen er plots een muis vlak naast ons naar beneden viel”, vertelt Lore Lansen. 

“We sprongen natuurlijk meteen recht. De muis leefde nog maar lag wat groggy op de grond. Er was zelfs een stofafdruk te zien van het dier op de zitbank. De muis was blijkbaar van een plafondplint gevallen. Een medewerker van McDonald’s kwam gewoon met een vuilblik. Toen hij zag dat de muis nog niet dood was, gaf hij er een trap op met zijn voet. Daarna werd het dier gewoon in de vuilnisbak gekieperd waar ook de klanten hun afval in gooien. We konden er achteraf wel mee lachen maar eigenlijk zijn we ook wel geschokt door wat er gebeurd is.”




42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Christine Laevers

  Aan de muizenliefhebbers :muizen zijn prooidieren, dus vermenigvuldigen ze zich snel. Ondanks de vele uilen, vossen en marters, enkele katten in de buurt en mijn ervaren jager, de hond en twee muizenvallen in huis, ben ik toch een paar sandalen kwijt (zool en borduursel aangevreten). Ik heb maar twee paar sandalen. Meloenen lusten ze ook! Ik kan er niet mee lachen. Ik zou die muis wel ergens anders hebben afgemaakt dan in het bijzijn van de klanten.

 • Erwin Van den Bossche

  Het is wat ..de deuren staan altijd open dus een muisje van straat is binnen geglipt ..een stormp(je) in een glaasje water !! een leuke anekdote...

 • huguette de gendt

  Ik kan je verzekeren dat er in Antwerpen veel van deze beestjes zijn ik heb ze binnen gehad op mijn appartement op de vijfde verdieping klein lief zijn ze niet ze vernielen alles en om ze buiten te krijgen is een hele onderneming geloof me ik kan me voorstellen dat je ze in een zaak binnen krijgt waar eten verkocht word alles behalve leuk is

 • Jan Verstrepen

  Moet daar heel proper zijn mij niet gezien in zo een koten.

 • Bernd Vaes

  Typisch voor bakvissen, die samen op tournee gaan: paniek bij eentje en alle gillen solidair mee. En een muisje is toch geen verschrikkelijk iets? En dan de muis doodtrappen. Daarvoor zou men gestraft moeten worden.