Motorrijder zwaargewond nadat hij tegen auto botst

Motorrijder zwaar gewond bij aanrijding op het Dorpsplein in Massemen
Didier Verbaere Motorrijder zwaar gewond bij aanrijding op het Dorpsplein in Massemen
Een motorrijder uit Sint-Lievens-Houtem raakte zondag omstreeks 17.15 uur zwaargewond aan het been toen hij een auto in de flank greep op het Dorpsplein van Massemen (Wetteren). 

De bestuurder van een Toyota draaide vanaf het Dorpsplein de Massemsesteenweg richting Wetteren op en had de motorrijder niet zien aankomen of de snelheid lager ingeschat. De motorrijder probeerde de wagen nog te ontwijken maar knalde in de flank van het voertuig. 

Didier Verbaere

De man kwam ten val en onder de wagen terecht. De hulpdiensten konden de man bevrijden en dienden ter plaatse de eerste zorgen toe. Hij werd met zware verwondingen en vermoedelijk een open beenbreuk overgebracht naar het UZ in Gent. Het verkeer in Massemen werd een tijdlang omgeleid. Omstreeks 18.30 uur was de rijbaan weer vrijgemaakt.

Didier Verbaere5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patrick De pauw

  De moto reed te traag en dan gebeurt dit he

 • flip v.d. berg

  waarom zouden autos rekening houden met motorrijders !! er is geen verkeersreglement meer. auto moet voorrang geven !! (en albert de vries; best veel verwondingen door tegen 50 tegen een auto te knallen? het ooit al eens meegemaakt zelf, dat iets van 200 kg u tegen 50 per uur u ergens tegen duwt ? wel? zwijg dan !

 • Albert De Vries

  Een spoedig herstel gewenst ! Ben veel verwondingen door tegen aldaar maximaal 50 km/h tegen een wagen te rijden

 • Jan Harmsen

  Ik zeg het al heel lang tegen motards, rij met vestje aan en stop GELE koplampen in je motor, die witte lampen zien ze heel heel vaak niet. Is geen onwil want het is mezelf ook al overkomen. Geel zien ze steeds!

 • johan vankeirs

  Misschien pinker en spiegel niet gebruikt en zo gebeuren ongelukken. De richting pinkers worden veel te dikwijls niet gebruikt.