Motorrijder sterft na klap tegen rotonde in Hasselt

De motor belandde in de vangrails midden op de rotonde.
Toon Royackers De motor belandde in de vangrails midden op de rotonde.
Op de Boudewijnlaan in Hasselt is dinsdagochtend rond 2.45 uur een 35-jarige motorrijder om het leven gekomen na een klap tegen een rotonde. Het slachtoffer uit Diest knalde er op een vangrail. Een vrouw, die achterop zat, raakte zwaargewond.

Het verkeersongeval gebeurde op de Koning Boudewijnlaan (N702) aan de rotonde met de Voorstraat. Door een nog onbekende oorzaak liep het mis bij het oprijden van de rotonde. De motorfiets kwam tegen de vangrails terecht.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de 35-jarige motorrijder uit Diest kon geen hulp meer baten. De 32-jarige vrouwelijke passagier werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. De rotonde aan de Koning Boudewijnlaan met de Voorstraat was tussen de grote en de kleine ring in Hasselt een tijdlang afgesloten voor het verkeer. De lokale politie Limburg Regio Hoofdstad deed de nodige vaststellingen.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Xander Coenen

  Veel sterkte voor jens vince yana ik ben er kapot van das familie van men papa

 • Femke Maes

  geen woorden voor, heel veel sterkte voor vrienden en familie

 • Dario Hermans

  Mijn oprechte deelneming en sterkte aan de familie en vrienden

 • Eric Van Dyck

  Heel veel sterkte ! Rust zacht ... :-(

 • Peggy Knaepen

  Het ga je goed hierboven mateke Ga je missen Veel sterkte aan de familie