Ga naar de mobiele website
^ Top

Motorrijder overleden na botsing met oplegger

David Legrève
Een 51-jarige man uit Berlaar is deze voormiddag om het leven gekomen na een val met zijn motorfiets. De vijftiger botste tegen een geparkeerde oplegger van een vrachtwagen.

De man reed omstreeks 11.00 uur op de Antwerpsesteenweg (N10) van Lier naar Boechout. Net voorbij dancing La Rocca ging het mis. De man viel met zijn motorfiets en schoof tegen een geparkeerde oplegger van een vrachtwagen. Hij raakte ernstig gewond. Hulpdiensten brachten hem over naar het ziekenhuis. Daar bezweek hij 's middags aan zijn verwondingen.

De omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht. Momenteel is nog niet duidelijk waardoor de man te val kwam. Overdreven snelheid, een glad wegdek of is er er een derde voertuig betrokken? Alle pistes worden door de politie open gehouden. Verschillende getuigen zullen nu verhoord worden.   

Het ongeval ging gepaard met heel wat verkeershinder. Door het ongeval moest de rijbaan richting Boechout worden afgesloten. Het verkeer moest lokaal omrijden. Pas na drieënhalf uur en na de vaststellingen van de politie kon de rijbaan worden vrijgegeven.
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jos Smos

  Die dode mag je schrijven op naam van verkeersdeskundige die de situatie daar ontworpen heeft. Dat was een 2x2 vroeger. En men moet geen trucks laten parkeren langs zo baan, dat zijn gevaartes niet enkel vr motos maar ook voor autos en fietsers. Rip.

 • Patrick Goebel

  Ik snap niet dat een moto nog toegelaten word, in de wagen moet je een gordel dragen toch heb je een bescherming en 4wielen. Heb zelf zwaar ongeval gehad als ik jong was met moto , nu 30j later nog steeds gehandicapt. Is een sportwagen voor arme mensen blijf eraf .

 • Daa Peeters

  Belgie is geen land om met moto's te rijden.... pak u moto mee naar de Ardennen of verhuis als je per se met de motor wil rijden. RIP, veel te vroeg gegaan

 • Jan De Man

  Al 50 jaar op de moto maar regen houdt me thuis!

 • Basil Fawlty

  Joke, vrouwen en mannenzaken he..

Gesponsord

Meld een bug