Motorrijder in levensgevaar na zwaar ongeval in Westerlo

Vanderveken

Een motorrijder is omstreeks 22 uur levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Zandberg in Westerlo in de omgeving van het Kuipke. De motorrijder kwam in de flank van de wagen terecht en werd van zijn voertuig gekatapulteerd. De man werd in uiterst kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

Ook de bestuurder van de wagen liep bij het ongeval verwondingen en op werd eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. De Zandberg bleef een hele tijd afgesloten voor het verkeer omdat het parket een verkeersdeskundige aanstelde om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • chris velde

    Ik zie op de foto (is misschien geen juist beeld van de situatie) een auto die zich niet op de juiste kant van zijn rijrichting bevindt. Wou hij linksaf de (zichtbare) oprit opdraaien? Motor slecht ingeschat? Dergelijke ongevallen gebeuren zo vaak (aan de levende lijve ondervonden)...