Motorrijder in levensgevaar na aanrijding in Deurne

Marc De Roeck
Op de Bisschoppenhoflaan in het Antwerpse district Deurne is vanavond een 21-jarige motorrijder ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een wagen. Dat zegt de lokale politie. Het slachtoffer kwam zwaar ten val en werd in acuut levensgevaar afgevoerd naar het Middelheimziekenhuis.

De aanrijding gebeurde toen een buurtbewoner met zijn wagen een parkeerplaats verliet. Door de lichte botsing reed de motorrijder tegen de middenberm en verloor hij de controle over het stuur. De man kwam zwaar ten val op de rijbaan, de motor zelf eindigde op de middenberm. De precieze omstandigheden van het ongeval worden nog verder onderzocht.

Marc De Roeck
Marc De Roeck3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bettina De Wuffel

    Helaas is hij overleden.

  • Kurt Steemans

    Waarschijnlijk heeft de autobestuurder de motorrijder niet gezien. Nog eens een pleit voor : loud pipes saves lives. Spoedig en volledig herstel gewenst aan de motard.

  • Bert Camps

    Sterkte aan de motorrijder, hopelijk zit hij er vlug weer op.