Motard kritiek na knal tegen auto aan domein Puyenbroeck in Wachtebeke

Jeffrey Dujardin

Bij een ongeval op de N449 Zelzate-Wetteren is rond 14.00 uur een motorrijder, de 57-jarige Robert D. uit Wachtebeke, op een personenwagen gebotst. De personenwagen wou het domein van Puyenbroeck oprijden, maar zag de motorrijder uit tegengestelde richting te laat en kon niet ontwijken. De motard werd met verschillende breuken en in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. De man was zaterdagavond nog altijd in kritieke toestand. De inzittenden van de wagen, een oma uit Terneuzen, met haar dochter, schoonzoon en kleinkinderen liepen lichte verwondingen op. De weg was tot 17.15 uur in beide richtingen afgesloten, met lokaal grote hinder tot gevolg.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Chantal Smets

    Wie zegt dat de biker te snel reed? Het gebeurt vaak dat automobilisten een biker niet zien aankomen, ook al houden we ons aan de snelheidsbeperkingen en rijden we alert... Ik voel mee met het slachtoffer én met de personen die hem aanreden. Voor beide partijen moeilijk!

  • Peter van Daele

    Is datdat geen 50km u baan '?