Moordbrigade neemt onderzoek naar beschoten vitrine van Antwerp-hooligan over

Op de Vlaamsekaai in Antwerpen werd zondagnacht geschoten op ‘D’ Architectural Concepts, een exclusieve interieurzaak.
Marc De Roeck Op de Vlaamsekaai in Antwerpen werd zondagnacht geschoten op ‘D’ Architectural Concepts, een exclusieve interieurzaak.
Het onderzoek naar de schietpartij van zondagnacht op D'Architectural Projects in Antwerpen is overgenomen door de federale gerechtelijke politie (FGP). De moordbrigade van FGP die ook alle schietpartijen, brandstichtingen en granaataanvallen in het Antwerpse drugsmilieu onderzoekt, wordt met de zaak gelast. 

Bij de schietpartij werden maar liefst 25 kogels met een oorlogswapen op de etalage van D'Architectural Projects afgevuurd. Er vielen geen gewonden. Zaakvoerder Dennis T., zelf een oud-hooligan van Antwerp, zegt dat de schutters in het hooliganmilieu moeten worden gezocht. Antwerp-hooligans menen dat Dennis T. hen heeft verraden in een gerechtelijjk onderzoek. Dat onderzoek werd gedaan door de lokale recherche. Dezelfde speurders werden maandag aangesteld om de zware schietpartij te onderzoeken.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Drugs

Het Antwerpse parket heeft dinsdagochtend ingegrepen en het onderzoek van de lokale recherche overgeheveld naar de federale recherche. Zo geeft het duidelijk aan dat niet enkel de hooligan-piste, maar ook andere criminele pistes zullen worden onderzocht.

Dennis T. heeft in zijn vriendenkring wel enkele verdachten die in drugszaken zijn verwikkeld. Gisteravond benadrukte Dennis T. dat hij die vrienden enkel en alleen kent van het voetbal
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Philomena Vanderweyen

    Het zoveelste stinkend potje in Antwerpen.