Molenbeekse moeder in de cel voor zware mishandeling van haar kinderen tussen 3 en 12 jaar

(Archieffoto)
Belga (Archieffoto)
De raadkamer van Brussel heeft de aanhouding bevestigd van een moeder die verdacht wordt haar kinderen te hebben mishandeld in Sint-Jans-Molenbeek. De vrouw wordt beschuldigd van het toebrengen van slagen en verwondingen en van foltering van een aantal van haar vier kinderen, zo meldde La Dernière Heure vorig weekend.

E.H. zit sinds eind januari in de cel voor zware mishandelingen. De raadkamer heeft haar aanhouding bevestigd, aldus het parket van Brussel. Volgens de Franstalige krant heeft de 37-jarige moeder bekend meerdere van haar vier kinderen brandwonden te hebben toegebracht met het verwarmd lemmet van een mes en te hebben geslagen, om hen te bestraffen. De kinderen zijn tussen 3 en 12 jaar.

De politie van de zone Brussel-Noord ontdekte de feiten na een oproep naar de gezinswoning in Sint-Jans-Molenbeek voor een ruzie. De oudste van de kinderen vertelden dat ze werden mishandeld en dat ze zelfs brandwonden opliepen door hun moeder toen ze jonger waren. De echtgenoot heeft de feiten bevestigd, aldus de krant. Hij had de feiten niet aangeklaagd om de al moeilijke familiale toestand niet nog erger te maken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.