Mogelijk stukjes glas in chocopudding van Bio-Planet

Photo News
Bij Bio-Planet zijn potjes chocopudding van een Duitse leverancier verkocht waarin mogelijk glasstukjes zitten. De producten worden uit de rekken gehaald. Klanten kunnen de potjes terugbrengen naar de winkel en krijgen hun geld terug.

Het gaat over potjes Söbbeke Bio Schokopudding van 150 gram met artikelnummer 03087 en vervaldatum 9/8/2019. Ze lagen sinds 16 juli in de rekken.

Voor meer informatie kunnen klanten terecht bij de klantendienst van de Colruyt Group, de eigenaar van Bio-Planet, op het nummer 0800/99.124. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudy Van Daele

    Het gaat goed met al dat bio gedoe, eerst de eieren nu de pudding wat zal het volgende zijn. Duurdere prijzen voor dezelfde producten van vroeger denk dat enkel het etiket is veranderd.