Moeizame ochtendspits verwacht door Ciara

Baert Marc
Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor een moeilijke ochtendspits. De storm Ciara bracht vannacht nog stevige rukwinden en felle buien, en dus kan er hinder verwacht worden vanochtend. Dat meldt woordvoerder Peter Bruyninckx op Twitter.

“Door de kracht van Ciara zagen we de voorbije uren een tiental omgewaaide bomen op de snelwegen. Gelukkig leidde dat nergens tot incidenten”, aldus Bruyninckx. “Her en der werd ook signalisatie losgerukt. Wie nog de weg op moet, kijkt dus best goed uit achter het stuur!”

Bruyninckx raadt mensen die vanochtend de baan op moeten aan om de actuele verkeerssituatie te checken op de website van het Vlaams Verkeerscentrum.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • werner Van der Kelen

    Wat mij opvalt is dat de verlichting op de snelwegen snachts alleen gedoofd wordt in Vlaanderen in Wallonië is dit niet van toepassing