Moeder overleden na zware klap tegen boom, dochter stabiel

Kristof Pieters
De moeder die gisteren bij een zwaar verkeersongeval in Lokeren levensgevaarlijk gewond raakte, is overleden. De 11-jarige dochter van de 37-jarige vrouw is er beter aan toe. 

Het ongeval gebeurde gisteren op de Gentse Steenweg in Lokeren. Rond half vijf verloor de vrouw de controle over het stuur toen ze met haar Honda richting Lokeren reed. De wagen begon te slippen en crashte zijdelings tegen een boom. 

De impact op de passagierskant van de wagen was enorm zwaar. De wagen plooide zich volledig rond de boom. De inzittenden, een moeder en haar kind van 8 à 9 jaar, zaten gekneld in het wrak en moesten door de brandweer bevrijd worden. 

Kristof Pieters27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • alain van der vennet

  triestig hoe sommige mensen hier oordelen sterkte aan nabestaanden

 • pat neyt

  Mijn kleindochter zit bij het meisje in dezelfde klas, in zeveneken! Dit zijn schrijnende drama's mensen, en ze is inderdaad 11 jaar oud Triestig.

 • dirk de smedt

  Sterkte aan het meisje en de nabestaanden.Wat een vreselijk nieuws

 • Lieve Vandamme

  Onherstelbaar verlies voor de echtgenoot en kindjes.... Sterkte aan de familie, spoedig hen volledig herstel aan het dochtertje.... Mét of zonder bomen, er gebeuren iedere dag , jammer genoeg, dodelijke ongevallen, hoe kan het ook anders? Het verkeer wordt nog iedere dag gevaarlijker

 • Eric Audenaert

  Weeral een kind zonder moeder . Vreselijk . Mijn innige deelneming .