Moeder en drie kinderen belanden in vijver bij mogelijke wanhoopsdaad: kinderen buiten levensgevaar, mama nog vermist

De vijver in het Louise-Mariepark in Namen.
Google Street View De vijver in het Louise-Mariepark in Namen.
In het Louise-Mariepark in Namen zijn vanavond een vrouw en drie kinderen in een vijver gevallen. De drie kinderen werden ondertussen uit het water gehaald en verkeren buiten levensgevaar. Intussen is de zoektocht naar de vermiste moeder stopgezet, meldt de brandweer van Nage.

Kort na 19 uur werden de hulpdiensten opgebeld om in te grijpen bij een incident waarbij "vier mensen" in het water waren gevallen. Later bleek het om een moeder en drie kinderen te gaan.

Verschillende ambulances, een duikersteam en een logistiek voertuig zijn ter plaatse gegaan. De drie kinderen zijn zelf uit de vijver geraakt of werden uit het water gehaald. Ze werden vervolgens per ambulances vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens de bevelhebber van de brandweer, kolonel Pierre Bocca, zijn de kinderen niet in levensgevaar.


Rond 20 uur was de moeder nog steeds vermist. De zoektocht is intussen stopgezet en wordt morgenochtend voortgezet. 
Volgens de eerste informatie zou de moeder een wanhoopsdaad hebben begaan. Mogelijk sleurde ze daarbij ook één of meerdere kinderen mee in het water. 

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Charlotte De greef

  Arme, arme kinderen! Getekend voor het leven....

 • Tine Vanhout

  Hoe val je met 4 tegelijk in het water ?

 • Johan Vanhoutteghem

  Wat een toestanden!?

 • DIRK SPRANGERS

  Met vier tegelijk in het water vallen.....?