Ga naar de mobiele website
^ Top

Moeder doodt zoontje (10) met bijl in zijn slaap, dochter kan vluchten naar buurvrouw

photo_news
Drama in Seraing: een moeder uit Ougrée heeft vanochtend rond 4 uur haar zoontje van tien in zijn slaap gedood met een bijl. Daarna wilde ze zich op haar vijftienjarige dochter storten. Het meisje kon ontkomen en ligt in het ziekenhuis.

De vrouw heeft intussen bekend dat ze haar zoon om het leven heeft gebracht, meldt het parket van Luik. De moeder verklaarde te vrezen dat zij zelf zou sterven en wilde haar kinderen niet alleen zien opgroeien in de huidige wereld. Ze werd naar de gevangenis van Lantin gebracht.

De vrouw is al enkele jaren weduwe en slaagde er niet in om het overlijden van haar man te verwerken. Volgens het parket was ze gekend voor depressies sinds het verlies. Haar psychologische toestand zou de voorbije weken achteruit zijn gegaan.

Omstreeks 03.30 uur vannacht bracht de vrouw haar zoon met een bijl om het leven tijdens zijn slaap. De vijftienjarige zus van het slachtoffer werd wakker door het lawaai en kon vluchten naar een buurvrouw. Het meisje is overgebracht naar een ziekenhuis in Luik.

Alain Mathot, burgemeester van Seraing, heeft psychologische hulp gevraagd voor de buren en voor de agenten die de ontdekking deden.
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • De'Grace Nyakio

  Demonisch, deze vrouw was bezeten en heeft zich laten meeslepen door haar emoties en zichzelf niet geholpen om hulp te zoeken en haar geestelijke toestand is zodanig erg geworden dat zij totaal overmeesterd is geworden dat zij de demonische stemmen niet meer de baas kon zijn vooral als je God niet in leven hebt om je te beschermen.

 • peter deman

  Nee eva, onze ordediensten hebben enkel tijd om mensen op de bon te slingeren, psychiaters en dokters schrijven gewoon antidepressiva voor. Voor grondige analyses is er geen tijd meer. De geldmolen moet draaien he.

 • eric debanne

  Waarom die kinderen altijd ??? Niet te begrijpen ! Die vrouw is gewoon gek om zoiets te doen

 • Eva Vandenbon

  Dan is die vrouw na het verlies van haar man niet geholpen geweest. Geen vrienden, familie, sociaal opvangnet, medische hulp... Hoe diep moet dat mens wel niet hebben gezeten! Met een bijl, zeg... gruwelijk!

 • Souad Hsini

  Verschrikkelijk

Meld een bug