Moeder (54) overleden die met zoon (12) crashte onder vrachtwagen op E19

Moeder en zoon moesten door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.
Sudinfo Moeder en zoon moesten door de brandweer uit het wrak worden bevrijd.
De moeder die gisteren zwaargewond raakte bij een verkeersongeval op de E19 in Henegouwen is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. Haar 12-jarige zoon, die bij haar in de auto zat, is niet langer in levensgevaar. Zijn toestand is stabiel, meldt het parket van Bergen.

Het ongeval gebeurde gisterenochtend rond 9 uur op de E19 ter hoogte van Ville-sur-Haine, in de richting van Bergen. De vrouw, die samen met haar 12-jarige zoon in het voertuig zat, had niet gezien dat de rechterrijstrook afgesloten was wegens een ongeval. Ze reed in op een vrachtwagen. De auto raakte geklemd onder de truck en de brandweer moest beide slachtoffers bevrijden. Volgens het parket waren er geen remsporen te zien.

De moeder, een 54-jarige vrouw uit La Louvière, werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden, meldt het parket van Bergen. Haar zoon werd eveneens zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is intussen stabiel, aldus nog het parket.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Van Laethem

  François er niet oprijden achteraan en afstand houden. Dan word je ook niet onthoofd

 • Peter Janssens

  Die vrachtwagen bumpers dienen enkel om de lichten aan te hangen

 • Francois Verrijt

  aAl die vrachtwagens moeten aan de achterzijde een sterke lage buffer hebben zodat je er niet onder kan schuiven. Nu wordt je onthoofd.

 • ann Van Damme

  Hoe erg. Mijn medeleven aan alle betrokkenen.