Minister Geens annuleert Midzomerfeest “uit respect voor ouders en familie”

Minister van Justitie Koen Geens
VTM Nieuws Minister van Justitie Koen Geens
Minister van Justitie Koen Geens annuleert het Midzomerfeest dat hij zondag gepland had in Leuven. “Uit respect voor en medeleven met de ouders en de familie en de omgeving van Julie, hebben we besloten om ons Midzomerfeest dit jaar niet te laten doorgaan”, zegt de CD&V-minister in een korte mededeling. 

Zondag wordt in Antwerpen een stille mars gehouden tegen (seksueel) geweld. In het district Merksem vindt vanavond een stille wake plaats voor de vermoorde studente. Ook buiten Antwerpen zijn mensen diep geschokt door de moord en worden er waken georganiseerd.
38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Boden

  Het midzomerfeest verwijst naar de zomerzonnewende op 21 juni, dus hij was er 40 dagen te vroeg mee.

 • Joris Peeters

  Te weinig, te laat man. Neem toch ontslag als je nog één greintje eergevoel in je lijf hebt. Dit had nooit mogen gebeuren!

 • Verstappen Martine

  Teveel ministers, teveel regeringen en mekaar maar stokken in de wielen blijven steken. Kortzichtig gedrag van al onze politici die hardnekkig op hun postje willen blijven. Daarom werkt er niks in dit land.

 • Jef Lois

  Als er een iemand politiek verantwoordelijk is is het zeker Geens en dan op tv komen verklaren met een achterbakse lach op zijn gezicht dat dit zo niet is. Blijven druk uit oefenen zodat hij opstapt dat moeten we blijven doen hier is Beke even schuldig door hem te blijven steunen

 • Christophe Moser

  Zijn beleid, zijn verantwoordelijkheid.