Ga naar de mobiele website
^ Top

Minderjarige wordt naakt en beroofd wakker in Brusselse parenclub

dhnet.be
Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar de aanwezigheid van een minderjarige in een parenclub in de Brusselse gemeente Sint-Gillis. De jongeman was de club binnengegaan met een groep meerderjarigen, maar was er enkele uren later alleen en naakt wakker geworden, beroofd van zijn gsm en portefeuille.

Volgens La Dernière Heure was de 17-jarige jongeman maandagavond uitgegaan in een Brusselse discotheek, waar hij kennis zou gemaakt hebben met 4 andere personen, volwassenen. Die zouden hem dinsdagochtend rond 5.30 uur meegenomen hebben naar een parenclub vlakbij het Zuidstation. Het personeel aan de ingang heeft de leeftijd van de jongen niet gecontroleerd.

Rond 9 uur werd de jongeman door een personeelslid van de club alleen en naakt teruggevonden. De jongeman merkte ook dat hij beroofd was van zijn gsm en portefeuille. Hij stapte naar het Zuidstation waar hij met de gsm van een voorbijganger zijn ouders verwittigde. Die stapten naar de politie.

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Danny Mertens

    Club 3000 is een homoclub, geen parenclub.

  • Piet Huysentruyt

    Hopelijk kreeg hij waar voor zijn geld?

  • A T

    Erg voor die gast . Gewoon deuren sluiten van die parenclub . Ze zijn ook in fout door een minderjarige binnen te laten !

Meld een bug