Mike uit ‘Blind Getrouwd’ stapt in de politiek

VTM
Mike Van Ryssel (39) uit Wippelgem bij Evergem, die de voorbije maanden bekend werd door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, stapt in de politiek. Op 14 oktober zal hij in Evergem op de lijst van N-VA staan.

N-VA kreeg in 2012 in Evergem een derde van de kiezers achter zich, en rekent in oktober op een kersverse BV om aan de macht te kunnen blijven. Mike Van Ryssel haalde tijdens Blind Getrouwd de sympathie van heel Vlaanderen binnen, toen zijn liefde voor zijn kersverse bruid onbeantwoord bleef. Hij is ondertussen gescheiden van Marjolein en maakte deze week bekend dat hij nu smoorverliefd is op Hannah, een meisje van 24.

In de politiek kan Mike misschien wel voor een pak stemmen zorgen. Zijn vader en nonkel zijn nog keeper geweest bij de voetbalclub van Sleidinge. Papa Van Ryssel is afkomstig van een groot gezin met negen kinderen. “De familie Van Ryssel is echt wel gekend in Evergem”, klinkt het nog.
24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • paul janssen

  De ontnuchtering zal wel komen als je na de verkiezingen bij het groot huisvuil wordt gezet. Jammer ik vond je sympathiek

 • magda de munck

  En als dat niet lukt, kan hij nog eens deelnemen aan Tamtation eiland!

 • Jil Heirman

  Ik begin steeds meer te begrijpen waarom Marjolein ‘em links liet liggen.

 • kurt Degryse

  Volg deze logica eens mensen. Een partij van de rijken heeft meer baat bij meer rijken aangezien ze dan meer kiezers hebben. Wat heeft een partij voor de armen dan meer nodig? Waarom denk je dat socialisme en communisme altijd meer armoede brengt.

 • Jennifer Peeters

  NVA rekent in oktober op een kersverse BV om aan de macht te kunnen blijven. Mike en NVA, hoe laag kunnen jullie vallen.