Michel Walenta (72) sinds gisterenmiddag vermist in Gent

Michel Walenta
Politie Michel Walenta
Gisteren verliet Michel Walenta (72) omstreeks 16 uur te voet zijn woning in de Zangvogellaan in Gent. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Michel is ongeveer 1m75 lang en heeft kort grijs haar en grijze ogen. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte trainingsbroek met witte streep, een zwarte pull met V-hals en bruine sandalen. Deze man kan verward overkomen en heeft medische zorgen nodig.

Heeft u meer informatie over deze zaak? Meld het dan aan de politie via dit tipformulier of via het gratis nummer 0800/30300.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Sabine Van de Kerkhove

    En alles in werking gezet zoals bij van quickenborne z'n vader, om ook snel terug te vinden? ......

  • Alex Wellens

    De magische zin om snel in een opsporingsbericht te komen: “medische zorg nodig” terwijl minderjarigen weken zelfs maanden moeten vermist zijn voor er enige reactie komt?