Michel Verschueren (87) lijstduwer voor Open Vld in Grimbergen

Photo News
Michel Verschueren, de intussen 87-jarige ere-manager van Anderlecht, gooit zich in oktober nog eens in het verkiezingsgewoel. Hij zal in Grimbergen de Open Vld-lijst duwen. 

Dat deed hij ook al bij de Vlaamse Brabantse Kamerlijst van Open Vld in 2014. Op Twitter daagde 'Mister Michel', in zijn eigen gekende stijl, intussen al voetbalcoach Georges Leekens uit die lijstduwer wordt in Oostkamp voor CD&V. “Wie van beide zal de meeste stemmen halen? De Stoere Krijger of de Zilveren Vos?”
51 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • paul van de velde

  Ik ben op pensioen, ga niet meer stemmen omdat er geen partij is die een fatsoenlijk programma heeft en na de verkiezingen toch doen wat ze willen met hun gefoefel.

 • johan cottenier

  Politiek is dat geen zwaar beroep, op 55 jaar een volledig pensioen.

 • Edwig Van Heghe

  Gaat die oude gek nu nooit opkrassen ? Die simpelaar denkt zeker dat hij God is en onvervangbaar ? Zijn arrogantie maakt hem meer en meer belachelijk.

 • Pedro Gonzalez

  Waarom niet in Aalst waar hij nog een persoonlijke schuld heeft uit de transfer van Dré De Nul van Lierse naar Anderlecht?

 • PHILIPPE LEEMANS

  zijn zoontje zal dan wel in Grimbergen een groot Immo-project gaan realiseren binnenkort, is ook niet de properste