Met hoofd in toilet en slagen met stijlborstel: man veroordeeld voor mishandeling stiefdochters

Het justitiepaleis van Luik.
Photo News Het justitiepaleis van Luik.
De correctionele rechtbank van Luik heeft een 34-jarige man uit Herstal veroordeeld tot 40 maanden cel. Hij mishandelde de drie dochters van zijn partner zwaar. Zo stak hij één van de meisjes met het hoofd in de spoelbak van het toilet, of ze werd aan het haar meegesleurd over de grond.

De kinderen kregen ook geen eten of de nodige zorg. Een meisje liep brandwonden op door slagen met een stijlborstel. Er was ook sprake van slagen op het hoofd.

De slachtoffers waren 4, 8 en 9 jaar oud. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mady Vermeulen

  Arme kinderen. Zo jong nog en zo zwaar mishandeld. Waar was hun moeder? Wie legde klacht neer bij de politie zodat die kon ingrijpen? 40 maanden achter de tralies? Dat betekent dat die kerel na twee jaar weer op vrije voeten zal zijn en dat gezin verder de duvel kan aandoen. Die kinderen zijn hoe dan ook nog laaaaang niet aan het einde van hun lijdensweg.

 • Anita Billen

  Maar 40 maanden.

 • Oxygene Surviver

  40 maanden maar ?? Geef hem 15 jaar ! Hij heeft die kinderen met enorme trauma's opgezadeld en hij krijgt slechts een tik op de vingers bij manier van spreken !!! Hoe moeten die kinderen en de mama daarvan zich daarbij voelen ??

 • irene van impe

  As usual : de Partner wist er zeker niets van?

 • didier de coster

  steek dat krapuul maar minstens 10 jaar binnen en zeg tegen zijn inmates wat hij heeft gedaan , zal zich daar niet vervelen