Meisje (18) dat verdween na feestje op campus ULB dood aangetroffen

Solene Zahedi (18) werd dood aangetroffen op de campus van de VUB.
rv/Twitter Solene Zahedi (18) werd dood aangetroffen op de campus van de VUB.
Solène Zahedi (18) is levenloos teruggevonden nadat de jonge vrouw woensdagnacht voor het laatst gezien was op de campus van de ULB in Brussel. Dat meldt het parket, dat vermoedt dat het om een ongeval gaat.

Solène Zahedi (18) werd woensdagnacht rond 1.30 uur voor het laatst gezien. Ze woonde toen een feestje bij dat georganiseerd werd op de campus van de ULB in Elsene. Daarna ontbrak elk spoor van haar. 

Gisteren werd in de loop van de dag haar verdwijning gemeld, waarna de politie een opsporingsbericht verspreidde. “Er werden verschillende onderzoeksopdrachten gestart om haar te vinden”, klinkt het. “Bij het uitkammen van de campus Solbosch van de ULB heeft het team van de Cel Vermiste Personen van de federale politie omstreeks 1 u het levenloze lichaam van het meisje gevonden. De procureur des Konings en een wetsdokter zijn ter plaatse gegaan.”

Autopsie

Volgens de eerste vaststellingen is het overlijden niet het gevolg van de tussenkomst van een derde. Er wordt vermoed dat het om een ongeval gaat. Het onderzoek wordt voortgezet en er zal morgenochtend een autopsie worden uitgevoerd.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Deviant None

  RIP

 • richard Siegfried

  Zeer erg Sterkte aan Familie en vrienden.

 • Ann Vanlerberghe

  Veel sterkte aan de familie. Verschrikkelijk om zoiets mee te maken.

 • valerie gyssens

  @Marie: waarom zouden die 20 jaar moeten wachten?!?! Meisje is dood, enkel medeleven is hier op zijn plaats, geen domme opmerkingen.

 • Marie Thumas

  Hopelijk moet de familie nu geen 20 jaar wachten.