Meer dan uur aanschuiven op E17 na kettingbotsing in De Pinte

Vlaams Verkeerscentrum
De E17 in De Pinte is opnieuw vrijgemaakt, na een kettingbotsing in de richting van Gent. Dat melden het Vlaams Verkeerscentrum en de federale politie. Het verkeer komt opnieuw op gang maar er zijn nog vertragingen.

Door het ongeval was de linkerrijstrook versperd in de richting van Gent. Er waren verschillende voertuigen betrokken bij een kop-staartaanrijding, maar de omstandigheden zijn nog niet duidelijk.

Er stond rond 9.30 uur nog een file tussen Deinze en De Pinte. Het verkeer op lange afstand moet niet langer omrijden. Ook op de N60 en de N43 is er nog hinder door het ongeval.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • danny riemis

  Allee nu het personenwagenbestuurders betreft ligt het opeens aan de flitspaal nee afstand en van die gsm afblijven bende nietsnutten

 • Frederic Claus

  Heeft allemaal te maken met hun “intelligente” verkeersborden die constant van snelheid veranderen. Hetzelfde probleem heb je nu ook op E40 richtibg Gent. Waar er vroeger nooit file was, sta je nu ook vast ‘s morgens. Maar ja... het zijn nu eenmaal intelligente borden, he?!

 • Roderik Iserbyt

  Haal die flitspaal daar weg en de helft van de probleem zijn opgelost. Ik zie bijna dagelijks mensen onnodig in de remmen gaan aan De Pinte door die flitspaal terwijl ze geen 120 rijden!

 • Stijn Vandamme

  Wanneer gaat de politie eens beginnen mensen beboeten die niet doorrijden als ze de versmalling gepasseerd zijn??? Ramp toeristen verdriedubbelen de file