Exclusief voor abonnees

Meer dan 3.000 coronaslachtoffers: dit zijn de gezichten achter de zware cijfers

.
rv .
Het coronavirus heeft in ons land meer dan 3.000 dodelijke slachtoffers gemaakt. Onder hen senioren, maar evengoed jonge mensen. Dit zijn de gezichten achter de cijfers.33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Varinja Van der Steen

  Veel sterkte aan de getroffen families! Aan alle anderen BLIJF THUIS! Keep safe!

 • betty dox

  Innige deelneming aan al de families die hier door getroffen zijn

 • Kevin Vloemans

  Wat veranderd dit?? De gemiddelde Belg veegt zen voeten aan de regels... pas vanaf moment dat 3000 30000 word gaan ze pas wakker worden!!

 • ingrid grieten

  En waar zitten nu die Europese leiders, ze geven enkel met een groots gebaar zogenaamd hulpgeld maar vergeten er bij te vermelden dat dit wel ons eigen geld is dat ze nu teruggeven.

 • Marc Van Nueten

  Rudolf Van Rooy , volledig mee eens, elk jaar sterven er duizenden mensen aan een griep en andere ziektes. , elk jaar sterven er duizenden mensen in rusthuizen en zorgcentra , nu worden al deze overlijdens alsook de natuurlijke op het conto van Corona bijgeschreven om de mensen nog meer angst aan te jagen. Dan is er nog het musbruik van de politiekers(en dat zijn ze bijna allemaal)die plots allemaal met steun afkomen voor vanalles en nog wat, liefst voor een doel wat de mensen het meeste raakt