Meer dan 1,5 miljoen postkaarten verstuurd via gratis bpost-app

Photo News
Bpost heeft meer dan anderhalf miljoen postkaarten verstuurd tijdens de actie via de Mobile Postcard-app. Dit meldt woordvoerster Barbara Van Speybroeck. "De actie was een gigantisch succes.”

In het begin van de coronamaatregelen lanceerde bpost een actie om de mensen dichter bij familie en vrienden te brengen, nu ze elkaar door de coronacrisis niet meer kunnen ontmoeten. Via de app kon iedereen tien kaartjes met een boodschap, enkele foto's en eventueel ook een filmpje gratis versturen zonder het huis uit te moeten. 

“De actie liep tot 3 april, maar mensen die nog kaarten over hebben, mogen ze nog versturen", zegt Van Speybroeck. 

De coronacrisis heeft ook op de postkantoren een impact. Deze zijn open tijdens de week en sluiten in het weekend. Ook tijdens het paasweekend zullen postkantoren gesloten blijven.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Wouters

  Hier hetzelfde probleem. Heb nog 3 kaarten te goed en kan deze ook niet meer gratis versturen...

 • Erna Van Droogenbroeck

  Ik heb nog 2 kaarten tegoed en die zou je nog gratis mogen versturen maar als ik op versturen druk komt er een prijs op die ik moet betalen.

 • dirk claeys

  Prachtige kaarten ontvangen van kinderen , kleinkinderen ! Prachtig initiatief!

 • Jozef Vermeulen

  Omdat de postkantoren sluiten in het weekend kunnen arbeiders die moeten blijven werken niet meer hun pakjes gaan afhalen. Een werkende mens wordt constant gestraft.