Medewerkers Samusocial leggen werk neer uit vrees voor terugkeer Peraïta

PN/Baert
Alle medewerkers van Samusocial legden vandaag tussen 10 en 11 uur het werk neer uit onvrede over de mogelijke terugkeer van van Pascale Peraïta als directrice van Samusocial.

Op de Poincarélaan hielden enkele medewerkers en vakbondsdelegaties daarom een protestactie. "Peraïta heeft veel kapot gemaakt. Vroeger werden we door de mensen gefeliciteerd op straat, tegenwoordig is de stemming omgeslagen, en dat weegt om de medewerkers", vertelt werkenemer Jean-Felix Moshi. "We zijn ook ongerust over onze eigen toekomst. We hebben geen idee of we hier binnenkort nog aan de slag kunnen." Peraïta zou normaal vandaag terugkeren bij de daklozenorganisatie om na haar verlof zonder wedde haar functie als directrice terug op te nemen. Gisterenavond laat kwam ze op die beslissing terug, omdat haar advocaat nog over haar professionele toekomst bij Samusocial onderhandelt.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilfried Vanden Berg

  Waarom zit dat mens niet in de gevangenis? Of word die door bepaalde .......beschermd?

 • Elle Devee

  Loopt dat mens nog op vrije voeten?

 • diederik van amber

  Als je je 100 euro laat betalen voor zwartwerk ben je een crimineel. Als je je 1000 euro laat uitbetalen om niks te doen, ben je een socialist.

 • WILLY ZACHEL

  Schandalig dat dit nog maar mogelijk zou kunnen zijn die vrouw hoort thuis in de gevangenis voor diefstal en bedrig ? En van politici hoort je plots niets meer waarschijnlijk omdat ze allemaal in hetzelfde bedje ziek zijn

 • Jef Klabas

  Typisch sossenmentaliteit steeds op een ander kakken en eigen zakken vullen zonder teruggave van gestolen geld en opnieuw mogen beginnen!