Maserati of Hummer op de kop tikken? Openbare verkoop voertuigen FOD Financiën brengt 380.000 euro op

finshop.belgium.be
De openbare verkoop van 91 voertuigen door de federale overheidsdienst Financiën, die deze ochtend plaatsvond, heeft 380.000 euro opgeleverd. Dat meldt een woordvoerder van de FOD. In het bedrag zit ook de 20 procent verkoopskosten die door de koper betaald moeten worden. Volgens de woordvoerder ging het om "een uitzonderlijke verkoop in de geschiedenis van de Finshop", de winkel van de FOD in Brussel.

De voertuigen die te koop werden aangeboden, zijn afkomstig van gerechtelijke inbeslagnames of goederen die bijvoorbeeld door de politie werden gedeklasseerd.

Het ging om 61 wagens, onder meer een Maserati en een Hummer, 10 bestelwagens, 7 moto's, 11 bromfietsen en twee aanhangwagens, die allemaal een koper gevonden hebben.

De Maserati ging met 28.200 euro (23.500 euro + 20 procent verkoopskost) voor het hoogste bedrag onder de hamer. De hummer bracht 18.600 euro (15.500 euro + 20 procent) op. De FOD Financiën spreekt van een "uitzonderlijke" opbrengst voor een veiling.

finshop.belgium.beReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.