Marie Claire voortaan 100 procent Belgisch

UNKNOWN
De Vlaamse editie van het maandblad Marie Claire, die tot en met de februari-editie één magazine vormde met de Nederlandse uitgave, is voortaan helemaal Belgisch, meldt Sanoma Media, de uitgever van het tijdschrift gericht op vrouwen. De Nederlandse versie van het blad zit bovendien gratis mee in het pakket.

"De mix van nationale en internationale mode en beauty blijft belangrijk, maar we verrijken de inhoud met sterke journalistieke reportages", luidt het bij Sanoma Media.

In het eerste Belgische nummer, dat vanaf vandaag/woensdag in de rekken ligt, zoomt het blad onder meer in op eenzaamheid, "een verborgen ziekte van onze tijd".

Daarnaast komen vrouwelijke ingenieurs en informatici aan het woord, die delen waarom hun sector aantrekkelijk is voor vrouwen. Ook vertellen vrouwen, die er resoluut voor kiezen om niet langer mee te doen met de hype van de sociale media, hun verhaal.

De nieuwe Belgische Marie Claire bestaat ook in een mobiele versie en kan gelezen worden op de iPad. Meer informatie is terug te vinden op www.magstore.be/marieclaire.

UNKNOWN