Margot Neyskens (Klaartje uit 'Wittekerke') getrouwd in Gent

Waarschijnlijk doet de naam Margot Neyskens niet meteen een belletje rinkelen, maar de naam van haar personage misschien wel. Neyskens speelde namelijk tot 2007 de rol van Klaartje Opdebeeck in de populaire VTM-reeks 'Wittekerke'. Vanochtend trouwde de actrice in het stadhuis van Gent. "Na een 'korte' verloving van vier jaar stappen we eindelijk in het huwelijksbootje", aldus de gelukkige bruid.

Neyskens (32) gaf van 1993 tot 2000 en van 2004 tot 2007 gestalte aan Klaartje Opdebeeck in Wittekerke. Klaartje was de dochter van Frank en Nelly, gespeeld door Marc Coessens en Greet Rouffaer.

"Wij hebben alles een beetje omgekeerd gedaan", zei Neyskens aan het Gentse stadhuis. "We zijn eerst gaan samenwonen, dan hebben we kindjes gekregen en dan pas hebben we een huis gekocht. Nu vonden we dat het tijd was om na een verloving van vier jaar te trouwen." Tijdens de huwelijksgeloften kreeg de bruid het even moeilijk. Met bevende stem besluit ze: "Lang leve wij, ik zie u graag."

Margot en Steven hebben al twee kinderen samen, Arjen en Elijah. Maar hun gezin is nog veel groter, want Steven heeft nog drie kinderen uit een vorige relatie. "Margot is de ware, omdat ze voor mij alles betekent", zei een dolblije bruidegom Steven. "Zij is de supervrouw in mijn leven, ze is alles voor mij."

Showbizzsite.be