Man wurgt vriendin en belt zelf politie in Deurne

Lefelon / rv
Een 41-jarige man uit het Antwerpse district Deurne is vannacht gearresteerd voor de moord op zijn 52-jarige vriendin. Onmiddellijk na de feiten, rond middernacht, belde de verdachte zelf naar het noodnummer om zich aan te geven. Hij zei dat hij zijn partner vermoord had en op de politie zou wachten in zijn appartement aan de Arendshoflaan. 

De politie trof de verdachte onder invloed aan en arresteerde hem. Het gewurgde slachtoffer werd eveneens aangetroffen in het appartement. Het labo van de gerechtelijke politie kwam ter plaatse en het onderzoek wordt gevoerd door de recherche van de lokale politie. De verdachte wordt vandaag voorgeleid.

Volgens buurtbewoners woonde het slachtoffer al vier maanden in de straat met haar Portugese vriend. “Het was daar zo goed als elke dag slaande ruzie en de politie heeft hier al dikwijls aan de deur gestaan”, klinkt het op straat. “Toen ze hier nog maar één maand woonden was de situatie zo erg dat de politie de buurtbewoners waarschuwde. De buurt zou mee aansprakelijk zijn als er niet naar de hulpdiensten gebeld werd bij het minste wrevel tussen het koppel.

De Portugees zou zijn vriendin toen al eens bij de keel gegrepen hebben.” De buren menen dat de ruzie van vannacht om het hondje van het slachtoffer ging. Het koppel hield twee honden in huis. “Die man heeft het hondje van die vrouw gewurgd en daarna zijn vriendin zelf.”
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Pollet

  " De buurt zou mee aansprakelijk zijn als er niet naar de hulpdiensten gebeld werd bij het minste wrevel tussen het koppel." Straf he als de toestand zo gevaarlijk is waarom geen ander maatregelen ? Agenten die er zich snel van maken ? Wisten dus hoe gevaarlijk die man was ?

 • sven raets

  Levenslang geven en uitzitten in Portugal !

 • Gino Denil

  Het was de schuld van de buurt.

 • RACHID azarouali

  Door een hond ruzie gemaakt, en vermoord?? Man man man, wat een wereld leven we nu?

 • piet fluwijn

  De buurt zou mee aansprakelijk zijn... wat een looooos dreigement van die blauwe rakkers...