Man wordt opzettelijk aangereden en hard aangepakt in Antwerpen

Archiefbeeld ter illustratie.
Belga Archiefbeeld ter illustratie.
In het Antwerpse district Merksem zijn afgelopen nacht zeker drie gewonden gevallen bij een ruzie tussen verschillende personen op straat. Eén slachtoffer werd op een bepaald moment zelfs opzettelijk aangereden door een wagen. De politie kon drie verdachten arresteren. De aanleiding van het incident is nog niet duidelijk, mogelijk ging het om een verkeersdispuut.

De politie was opgeroepen voor een incident op straat en bij aankomst bleek een groep van een dertigtal mensen zich erg geagiteerd te gedragen. De politie moest verschillende partijen scheiden om de situatie onder controle te krijgen en overzichtelijk te houden. In het tumult werd een van de betrokkenen opzettelijk aangereden: de man belandde op de motorkap van de aanrijdende wagen en werd vervolgens ook nog eens gestampt door de bestuurder en een passagier. Hij zou echter niet zwaargewond zijn geraakt.

Uiteindelijk kon de politie drie betrokkenen arresteren, onder wie een 28-jarige man die een zware hoofdwonde had opgelopen. In het tumult was onder meer met glas geslagen. De politie trof ter plaatse ook een patroon van een vuurwapen aan, nadat getuigen melding hadden gemaakt dat er een wapen was vertoond tijdens het incident. Het vermeende wapen zelf werd echter niet gevonden. Het onderzoek naar de feiten is nog volop aan de gang, volgens de politie lopen de verklaringen van de betrokkenen over de aanleiding van de ruzie sterk uit elkaar.
36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • haji najib

  Vermeulen niemand dwingt u om naar Antwerpen te komen als je in uw broek doen verstop je dan maar thuis in een hoekje

 • Leopold Vanhoof

  Dat komt er van met al die Belgen. Zeer agressief volkje, hé!!!

 • François Nuyts

  Als de Politie niet mag optreden zonder er zelf het slachtoffer van te worden krijg je dergelijke situaties zeker he . Maar , er loopt hier toch nogal wat "schoon" volk vrij rond vind ik hoor , man man man ...

 • johny daneels

  Las Vegas is veiliger met al die cowboys

 • Mo Bou

  Denken jullie nu echt dat alle problemen verdwijnen als je op De Winter stemt.. Hahaha dat zei De Wever ook! Kijk al uit naar de verkiezingen!