Man verongelukt met quad in Wépion, twee doden bij verkeersongeval in Profondeville

photo_news
In Wépion, in de provincie Namen, is een veertiger overleden bij een ongeval met een quad. De man verloor de controle over het voertuig en botste tegen een boom. Een getuige verwittigde de hulpdiensten, maar alle hulp kwam te laat. In Profondeville, ook in de provincie Namen, zijn gisteren bij een verkeersongeval dan weer twee zestigers om het leven gekomen. Dat meldt het parket van Namen.

De slachtoffers kwamen van Dinant en misten een bocht in de avenue Général Gracia. Ze raakten de middenberm en botsten vervolgens nog tegen twee andere voertuigen. Twee inzittenden van de eerste van die twee auto’s raakten licht gewond. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frank willems

    In Antwerpen zijn ze verboden , je moet eens zien in de Nationale straat als ze van ... komen .

  • HUGO Wils

    In de straat waar ik woon te Huldenberg scheuren de quads er ook lustig op los.De bestuurders dragen meestal geen helm en ik heb al gezien dat ze soms kinderen meenemen.